Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Субота, 30 березня 2013, 10:06

Сех погрожує Шемчуку відставкою

Народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Сех погрожує ініціювати процедуру відставки Віктора Шемчука з посади голови Львівської ОДА у разі, якщо він не звільнить свого першого заступника Богдана Матолича  та голів Буської і Бродівської РДА, які, на її думку, не впоралися з ліквідацією наслідків стихії 29 березня.

 

Про це Ірина Сех заявила на своїй сторінці у Facebook.

«І де та наша доблесна влада, яка так вміє діяти в надзвичайних ситуаціях? Сьогодні - не надзвичайна ситуація, але вони і з цим не можуть собі дати ради. Імпотенти! Сидять собі в теплі і благоденствують. А від Ожидова до Бродів - затор на 40 км при температурі нуль градусів. Студенти в маршрутках не можуть потрапити додому. Це проблема, яку можна контролювати і вирішувати, якщо хотіти щось зробити. Ми будемо вимагати відставки голів Бродівської та Буської адміністрацій та заступника голови Львівської обласної держадміністрації Матолича, який є головою комісії з питань ліквідації надзвичайних ситуацій, за їх бездіяльність. Якщо Шемчук не звільнить їх, то ми будемо вимагати його відставки», - написала Сех.

Нагадаємо, 29 березня, внаслідок хуртовини на трасі Київ-Чоп утворився затор з автомобілів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.