Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

Понеділок, 1 квітня 2013, 12:10

Гурт «Джалапіта» та Куба Блошек виступлять у межах проекту «Львів. Поезія міста»

2 квітня, у вівторок, в Етноклубі Набутків відбудеться презентація проекту польського музиканта Куби Блокеша – «Львів. Поезія міста», а також концерт львівського гурту «Джалапіта».

Про це повідомляє прес-служба МО «Дзиґа».

Куба Блокеш - вокаліст, гітарист, композитор, бард. Його музичні інтереси дуже широкі: від класичної музики до блюзу і хорової музики госпел.

Проект «Львів. Поезія Міста» – це музична мандрівка давнім та сучасним Львовом. У основі програми лежить сучасна українська поезія Юрія Андруховича, Мар'яни Савки, Василя Симоненка та Григорія Чубая у польських перекладах Мацея Пьотровського.

Куба Блокеш перший польський виконавець, який заспівав пісні на слова Чубая та Андруховича. Таке поєднання текстів та музики дозволило передати атмосферу Львова, поезію особливого міста.

Джалапіта – львівський гурт, названий за сюрреалістичним твором Емми Андієвської. Основою проекту «Джалапіта» є народні пісні, гурт передає їх глибокий зміст та адаптує до сьогодення, завдяки експерементам з аранжуванням.

Початок концерту о 20.00

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.