Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

novynar.com.ua

Понеділок, 1 квітня 2013, 15:56

Збірна України з міні-футболу вийшла у плей-офф

30 березня збірна України з міні-футболу перемогла збірну Туреччину з рахунком 4:2 та вийшла у плей-офф.

Перший тайм пройшов за повної переваги української збірної, але завершився внічию - 1:1. Рахунок відкрила турецька команда ? на 7-й хвилині гол забив Джем Кескін. Українці  відразу кинулася відіграватись, завдавши немало ударів по воротах Хюсеїна Йилдиза. Й за дві з половиною хвилини після голу Кескіна Сорокін з передачі Свірідова все таки забив перший м’яч для своєї команди. Надалі підопічні Євгена Ривкіна продовжували володіти перевагою, але до перерви рахунок не змінився.

У другій половині зустрічі наші хлопці не зменшили темп і це принесло результат: Макаєв, Павленко з пенальті та Разуванов точними ударами зробили рахунок 4:1, вирішивши долю зустрічі. Та все таки турецька збірна спромоглася забити ще один гол за сім секунд до закінчення основного часу ? відзначився Ердал.

Завдяки цій перемозі українська збірна посіла друге місце у свої групі і тепер гратиме у плей-офф за вихід у фінальну частину Євро-2014. Ці матчі пройдуть з 17 по 24 вересня цього року.

Джерело : Офіційний сайт федерації футболу України

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.