Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Понеділок, 1 квітня 2013, 16:31

Конкурс на посаду директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА ще не проведений - Шемчук

Конкурсу на заміщення посади директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації ще не було.

Про це сьогодні, 1 квітня, на брифінгу журналістам повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, інформує кореспондент Варіантів.

Окрім цього, Шемчук зазначив, що швидкість вирішення цього питання залежатиме від того, чи відвідає він завтра засідання Комітету з економічних реформ Верховної Ради України.

За словами Шемчука, він вже звернувся до президента з проханням відмінити свою участь, позаяк збирається бути присутнім на засіданні Львівської облради.

"Якщо я поїду на засідання комітету - питання пришвидшиться у часі, якщо не поїду - відтягнеться", - повідомив Шемчук.

Він додав, що наразі на затвердженні в уряді перебувають кандидатури трьох його заступників.

"Кандидатури відсилались на погодження одночасно, яка логіка в тому, що підтвердження приходить з Києва через інтервал у три-чотири дні - я не розумію", - сказав Шемчук.

Нагадаємо, раніше очільник Львівської ОДА заявляв, що наразі є 5-6 кандидатів на посаду директора департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації.

Також він підтверджував інформацію, що затвердження в Києві на пост заступників голови Львівської ОДА пройшли Богдан Матолич та Сергій Василенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.