Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

zdes.com.ua

Середа, 9 травня 2012, 16:04

У Львові заборонено паркуватися на 51 вулиці в дні футбольних матчів Євро-2012

Львівська міськрада визначила перелік вулиць, де у дні проведення матчів Євро-2012 буде заборонено паркування транспортних засобів, у тому числі і на відведених та спеціально обладнаних майданчиках для паркування, - повідомила прес-служба Львівської міськради.

Зокрема, йдеться про 51 вулицю у центральній частині міста.

Припаркуватися у дні матчів – 9, 13 та 17 червня – буде заборонено на вулицях Гнатюка, Братів Рогатинців, Валова, Винниченка, Вірменська, Волошина, Вороного, Гавришкевича, Герцена, Гонти, Друкарська, Дудаєва, Жижки, Кн.Романа, Ковжуна, Костомарова, Костюшка, Краківська, Крушельницької, Лепкого, Лесі Українки, Леся Курбаса, Листопадового Чину, Мартовича, Менцинського, Нижанківського, Низький Замок, Поповича, Саксаганського, Сербська, Січових Стрільців, Словацького, Ставропігійська, Староєврейська, Стефаника, Стрийська, Театральна, Тиктора, Університетська, Федорова, Франка (від Зеленої до пл.Соборної), Фредра, Фурманська, Чайковського, Шота Руставелі, Катедральна, пл.Митна, пл.Міцкевича, пл.Петрушевича, пл.Соборна, пр.Шевченка.

Перелік визначений відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР «Про деякі питання функціонування міста під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу».

Нагадаємо, 8 червня відбудеться перший матч та відкриття Турніру. У Львові відбудуться три матчі фінального турніру: 9 червня зіграють Німеччина та Португалія, 13 червня зустрінуться Данія та Португалія, і 17 червня – Данія і Німеччина. Фінальний матч буде зіграно 1 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.