Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

likar.info

Вівторок, 2 квітня 2013, 13:51

Буська райрада критикує департамент охорони здоров'я Львівської ОДА

Депутати Буської райради незадоволені заходами оптимізації бюджетних витрат, що проводяться Львівською ОДА, оскільки через них страждає мережа в галузі охорони здоров'я Буського району. 

Про це йдеться в зверненні депутатів Буської районної ради до президента, прем'єр-міністра, міністра охорони здоров'я та народного депутата Ірини Сех, зачитаному на сесії Львівської облради сьогодні, 2 квітня, інформує кореспондент Варіантів

Депутати наголошують, що департамент охорони здоров'я Львівської ОДА звернувя до головних лікарів центральних районних лікарень з вимогою до 20 лютого 2013 року прозвітувати про заходи з оптимізації витрат та мережі бюджетних установ у 2013 році. 

Зокрема, йдеться про вимогу скоротити мережу в галузі охорони здоров'я Буського району на 400 тис. грн., а ліжковий фонд - на 837 тис. грн.

"Закриття лікарняних відділень, скорочення ліжкомісць та медичного персоналу не є, на нашу думку, правильним виходом з цієї ситуації, бо, насамперед, відіб'ється на ефективності надання медичних послуг населенню", - йдеться у зверненні. 

Відтак депутати просять переглянути контрольні цифри на галузь медицини в бік збільшення, що дозволить уникнути скорочень у цій галузі. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.