Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Вівторок, 2 квітня 2013, 14:45

Львівська облрада може зібратись на позачергову сесію заради звіту Шемчука

Депутати Львівської облради можуть зібратись на позачергову сесію із одним питанням порядку денного: про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини за 2012 рік.

 

З такою ініціативою виступила фракція ВО "Свобода" у Львівській облраді, повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Голова фракції Андрій Холявка зазначив, що вже розпочато збір підписів під зверненням про скликання позачергової сесії Львівської облради з одним питанням.

На його думку, сьогодні це питання було використано фракцією НРУ в облраді для блокування сесії.

"Наша фракція вважає, що одне питання не може стати перешкодою для роботи обласної ради. Ми зібралися на засідання фракції і вирішили запропонувати розглянути це питання на позачерговій сесії", - йдеться в повідомленні.

Він нагадав, що для скликання позачергової сесії обласної ради необхідно зібрати підписи третини депутатів ради.

Зазначимо, що сьогоднішнє засідання сесії Львівської облради було перенесено, позаяк депутати не дійшли згоди щодо питань порядку денного. Зокрема, фракція НРУ виступила з ініціативою, аби серед перших питань був заслуханий звіт голови Львівської ОДА Віктор Шемчука про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини за 2012 рік.

Цю ініціативу підтримали фракції Фронту змін та УДАРу. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.