Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Середа, 9 травня 2012, 17:18

До Львова з Одеси таки їхали "ліві" екстримісти" з червоним прапором

Одеська міліція  8 травня зняла з поїзда «Одеса-Львів» 10 чоловік, які їхали до Львова, щоб взяти участь в параді і розгорнути Прапор перемоги.

Про це повідомив активіст ГО «Партія Сталіна» Валентин Дорошенко.

10 днів тому ця організація подала заявку до Львівської міськради з проханням дозволити взяти участь в параді, який пройде у Львові 9-го травня, а напередодні Дня Перемоги з активістами зв'язалася міліція і обіцяла забезпечити безпеку.

«З нами зв'язалися співробітники міліції і попросили, що як тільки ми прийдемо на вокзал для поїздки до Львова, повідомити про це їм, бо вони мають намір допомогти нам у Львові. Вчора я прийшов на залізничний вокзал і подзвонив за вказаним номером і тут на мене накинулося четверо людей в штатському і ще четверо в міліцейській формі і відвели мене в лінійне відділення міліції, - розповів Дорошенко. - Там мені повідомили, що я підозрюють у спробі провезти до Львова вибухові речовини і дестабілізувати там ситуацію. Мене там протримали годину, обшукали всі речі, після чого правоохоронці вибачилися і відпустили. Потяг з моїми колегами вже поїхав».

Втім, соратники Дорошенко далеко не поїхали. «Частина з них під тим же приводом, що і мене, висадили в місті Роздільна, а інших - на наступній зупинці поїзда», - повідомив активіст.

Джерело: Новостник

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.