Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

http://focus.ua

Четвер, 10 травня 2012, 09:44

Юлія Тимошенко припинила голодування

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко припинила голодування. Про це повідомив лікар німецької клініки «Шаріте», що проводить лікування екс-прем'єра в ЦКЛ №5 Лутц Хармс.

«Сьогодні я оглянув пацієнтку і склав певний план лікування. Ми почнемо потроху виводити її зі стану голодування. Спочатку це буде вода і соки, трохи пізніше вона почне приймати тверду їжу», – сказав він журналістам у Харкові.

Найближчими днями Тимошенко будуть проводити фізіотерапію і лікувальні процедури. Медикаментозне лікування почнеться пізніше, – повідомив Хармс.

Коментуючи стан здоров'я екс-прем'єра, лікар сказав, що «воно не дуже відрізняється від того, що було у в'язниці».

Лікування Тимошенко займе не менше місяця, – зазначив Хармс.

«Я думаю, це тижнів 8, але не менше місяця, це точно», – заявив Хармс, відповідаючи на запитання, чи зможе Тимошенко брати участь у судовому засіданні в справі ЄЕСУ 21 травня.

Він також повідомив, що поки не вирішив, чи буде жити в Харкові на час лікування екс-прем'єра, або ж періодично приїжджати.

Зі свого боку лікар-невропатолог ЦКЛ №5 Ірина Фурса розповіла, що співробітництво з Хармсом полягає в консультаціях і обговоренні лікування Тимошенко.

«Вона (екс-прем'єр) тільки починає виходити з голодування. Тому прогнози про її одужання робити рано», – підкреслила вона.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко оголосила голодування 20 квітня на знак протесту проти жорстокого поводження і застосування фізичної сили під час примусової госпіталізації в харківську лікарню.

Джерело: Українські новини

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.