Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

lufa.com.ua

Середа, 3 квітня 2013, 12:50

П’ятий міжнародний діловий форум відбудеться у Львові 19 квітня

У п’ятому міжнародному Весняному діловому форумі, який відбудеться у Львові 19 квітня, візьмуть участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій, девелоперського бізнесу, та підприємці.

Про це сьогодні, 3 квітня, на брифінгу повідомив керуючий ТОВ "Юридична компанія" "Ейч.ДІ. Партнерз" Володимир Глащенков.

Він додав, що у форумі також братимуть участь представники міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансоваих та інвестиційних компаній, підприємств, які зацікавлені у реалізації бізнес-проектів на території України.

Серед анонсованих завдань форуму: інформування про ситуацію на ринку нерухомості та девелопменту, в фінансовому та банківському секторах України, аналіз стану розвитку інфраструктури української економіки, зокрема джерел фінансування проекті, пріоритетів та інвестиційних підходів в Україні.

За словами Глащенкова особлива увага на форумі приділятиметься обговоренню питання нематеріальних цінностей.

"Мораль - це ключове, чого не вистачає українському бізнесу сьогодні", - зазначив Глущенков.

Нагадаємо, минулого року, у жовтні, у Львові відбувся ХІІ Міжнародний економічний форум "Стратегії. Інвестиції. Співробітництво".



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.