Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

newsmarket.com.ua

П'ятниця, 5 квітня 2013, 15:15

Підприємства Львівщини заплатили протягом останнього кварталу на 38,2 млн.грн більше податків, ніж за попередній - 622 млн. грн.

Протягом І кварталу цього року до загального фонду Державного бюджету від великих підприємств Львівщини було мобілізовано 621,9 млн. грн. податків, що на  38,2 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це 4 квітня повідомив під час прес-конференції начальник СДПІ по роботі з ВПП у м.Львові ДПС Олександр Юристовський, інформує прес-служба Львівської ОДА.

За його словами, найбільшу частку серед сплачених податків займають: акцизний податок з вироблених в Україні товарів, якого зібрано 229,2 млн. грн., податок на прибуток – 227,6 млн. грн., податок на додану вартість – 150 млн. грн.

Добровільна сплата податків стає нормою ведення господарської діяльності великих підприємств та складає 607,9 млн. грн. (майже 98 % загальних надходжень).

Лідером по сплаті податків є ТзОВ «НВП «Гетьман», яким з початку року перераховано до бюджетів усіх рівнів понад 156,7 млн. грн. ДТГО «Львівська залізниця» сплачено до державної скарбниці 85,7 млн. грн.,  ПРАТ «Львівський лікеро-горілчаний завод» – 81,0 млн.грн., ДП «Стрийський вагоноремонтний завод» – 44,1 млн. грн., ПАТ «Львівобленерго»  – 37,0 млн. грн., ПАТ по газопостачанню та газифікації «Львівгаз» – 34,6 млн. грн.,  Загалом ці  підприємства забезпечили майже 2/3 від усієї суми надходжень (66 %).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.