Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

news.mistinfo.com

Понеділок, 8 квітня 2013, 17:52

На виборах до облради Партія регіонів отримала серйозний аргумент на свою користь - Дащаківська

Серйозними конкурентами на проміжних виборах до Львівської облради для кандидатів-опозиціонерів стали не ідеологічно близькі їм партії, а Партія регіонів. Це означає, що об’єднана опозиція не використовує той ресурс, який має на місцях. Відтак Партія регіонів отримала серйозний кредит від виборців Львівщини.

 

Це розповіла виконавчий директор ЛОГО Комітет виборців України Оксана Дащаківська. 

«Партія регіонів отримала дуже серйозний аргумент на свою користь у вигляді таких результатів виборів. Коли представники Партії регіонів займають другі місця. Більше того можуть перемагати в об’єднаної опозиці. Це є дуже серйозний сигнал для опозиційних партій. Це означає, що вони не використовують той ресурс, який можуть використовувати на місцях», - прокоментувала попередні результати проміжних виборів до ЛОР Оксан Дащаківська. 

Нагадаємо, згідно із попередніми результатами виборів в окрузі №47 на Сколівщині, перемагає кандидат від Партії регіонів Михайло Гнатишин.

Як повідомила Оксана Дащаківська, у Камянко-Бузькому та Яворівьскому районах представники Партії регіонів також отримали велику підтримку виборців. 

«Дуже близько боровся представник Партії регіонів у Яворівському районі і там швидше за все будуть суди», - зазначила Оксана Дащаківська. 

Вона також додала, що вчорашні вибори показали, що політичним партіям складно спілкуватися з виборцями на найкоротшій дистанції. 

«В сенсі не з загальнонаціонального рівня до виборця конкретного села , а навпаки. Виявилося, що партії не здатні долати коротку відстань і мобілізувати своїх виборців. Тому в перші чергу уроки повинні винести політичні партії і змінювати форми, месиджі та гасла, якими вони спілкуються зі своїми виборцями». – сказала політолог. 

Нагадаємо, що виборчим штабом ПР керував перший заступник голови ЛОО Партії регіонів Віктор Рогов, а на парламентських виборах штабом керував Роман Редько, і тоді результат ПР становив менше 5% і жодного мажоритарщика.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.