Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

auto-kordon.com

Понеділок, 8 квітня 2013, 19:57

20 тисяч літрів сурогату виявлено на Львівщині

Правоохоронці затримали вантажний автомобіль, який перевозив партію сурогатного спирту, з якого зловмисники планували виготовити фальсифіковані алкогольні напої.

 Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

На автостоянці в селі Ожидів Буського району, правоохоронці зупинили вантажний автомобіль марки «Вольво» з одеськими номерними знаками, у якому виявили ємкості заповнені рідиною з явним запахом етилового спирту загальною кількістю близько 20 тисяч літрів.

«Під час перевірки документів на вантаж водій показав фіктивні документи, з явними ознаками підробки, у яких зазначено – добавка комплексна до бетонів та цементів «Комплекс К - 5», з відтиском круглої печатки ПАТ «Будівельник» Івано- Франківській області» - заявив Василь Телиця, начальник УБОЗ ГУ МВС України у Львівській області.

Автомобіль з причепом та документи - вилучено. Транспортний засіб переданий під охорону.

Того ж дня за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Вилучені зразки направлені на експертизу для встановлення походження та придатності до харчового вживання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.