Оля Вишня,  9 квітня 2013

Рік в онлайні

Варіанти офіційно стартували в інформаційному просторі Львова 9 квітня 2012 року. Сьогодні у нас перша річниця. Підсумовучи рік нашої діяльності, пропонуємо підбірку наших проектів і найпопулярніших матеріалів.

Місто моєї мрії

Проект Місто моєї мрії стартував кілька місяців тому. Люди певної професії діляться своїми мріями про майбутнє Львова.
Ми уже дізналися про який Львів мріють студенти, художники та вчителі

Варіанти на вікенд

Щоп'ятниці на Варіантах можна знайти огляд найцікавіших подій на вихідні. Насамперед – це культурні новини, а також розваги та інформація для вдалого шопінгу.

Поетичний календар

Один з найуспішніших і найприємніших наших проектів. Вірші відомих і часто забутих поетів зазвучали по-новому, у виконанні відомих осіб. Автор ідеї Сашко Ковальчук думає вже про розвиток цього проекту, згодом він буде ще цікавішим.

Патріархи

Це історії про відомих людей культури, які були свого часу знаковими. Діяльність яких заслуговує на повагу і пам'ять.

Соціально-медійний проект Люди

Минулого року Варіанти розпочали співпрацю з молодими кримськими журналістами. Мета даного проекту полягає у відкритті цінностей та культури повсякдення молоді від 18 до 25 через їх сприйняття базових концептів світу і життя, у демонстрації самоідентифікації особистості у соціумі, у співставленні образів реального і бажаного, у суб'єктивній реальності в об'єктивній дійсності. А також у дослідженні реакції читацької аудиторії щодо ототожнення з героєм інтерв'ю.

Журналісти про журналістів

Навіть у вихідні дні журналісти Варіантів думають про свою роботу і відвідують майстер-класи з відомими українськими та закордонними журналістами в Школі журналістики УКУ. Що чують цікавого – діляться з читачами сайту.

Фото. Відео

Найцікавіші моменти львівських подій завжди фіксуємо на фото і відео. А чого тільки варті сесійні фоторепортажі і підписи до фото Олександра Ковальчука. Завжди найвищі рейтинги

Інтерв'ю

У Львові є багато людей, які заслуговують на нашу увагу. Розмови з ними – чи не найцікавіша рубрика нашої редакції, а також наших читачів.

Подкасти

Експериментуємо на Варіантах. Кілька місяців тому розпочали підсумовувати найцікавіші події дня у подкастах.

{soundcloud}https://api.soundcloud.com/varianty-net/14-1{/soundcloud}

Читаємо наших читачів

Наші читачі – цінне джерело інформації. Звертаємо завжди на це увагу і часто публікуємо.

Дякуємо за читання та увагу! 

Щодня для вас працюють: Ірина Марушкіна, Олександр Ковальчук, Зоряна Бутковська, Богдан Боровий, Юрко Кардашевський, Ганна Власюк, Мальва Вовк, Ольга Вишня, Роман Кошла

А в подарунок прийміть це музичне вітання

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.