Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

lypneva.com

Вівторок, 9 квітня 2013, 17:46

У Львові встановлять обмежувачі заїзду

У Львові фізично унеможливлять заїзд на хідники, насамперед в центрі міста, оскільки інші технології не працюють.

 

Про це розповів мер Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«В першу чергу мова йшла про площу Ринок, про вулицю Валову. Щоб в’їзд у пішохідну зону був обмежений, щоб у пішохідну зону протягом дня могли заїхати тільки спецтехніка, туристичні групи. А в нічний час можуть заїжджати мешканці. Дуже часто люди ігнорують знак «пішохідна зона», порушують. Це проблема, що люди не хочуть дотримуватись правил. Ми будемо це обмежувати – фізичне унеможливлення заїзду на хідники. Інші технології не працюють», - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові затверджена Концепція впорядкування пішохідних та паркувальних зон в центральній частині міста

Перша стадія передбачає три етапи. На першому етапі створюються платні паркувальні зони з контрольованими в’їзними і виїзними терміналами на межі або поблизу історичного ядра міста з блокуванням доступу транспорту в пішохідну зону.

Зокрема, платні паркувальні зони будуть облаштовані на вул. Валовій та на пл. Міцкевича, загальною кількість 120 паркомісць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.