Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

kievskaya.com.ua

Вівторок, 9 квітня 2013, 17:59

В травні розпочнуть капітальний ремонт доріг Львова - Садовий

До Великодня у Львові планують провести ямковий ремонт, а з травня розпочинати капітальний ремонт, насамперед ремонтуватимуть Городоцьку.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

“До Великодня роботи на пр. Свободи плануємо завершити, звичайно, якщо погода не буде робити нам сюрпризів. Роботи йдуть відповідно до графіку. Та частина пр Свободи візьме на себе велике навантаження. Наприкінці травня ми приступимо до ремонту вул Городоцької, центр відкриємо максимально для проїзду. Уся вул Городоцька буде стояти, бо будемо робити ділянку від церкви Анни до Оперного театру”, - Андрій Садовий.

За останні роки у Львові поремонтувалим більше 100 км доріг.

Загалом, у Львові менше 600 км доріг.Тобто потрібно ще ремонтувати значну частку доріг. Там, де зробили капітальний ремонт, сьогодні проблем нема. До прикладу, на вул. Стуса не робили капітального ремонту, тому дорожнє полотно в поганому стані.

Як уточнив міський  голова Львова, у Києві протягом тижня мають прийняти рішення  щодо кредиту Європейського банку  для реалізації проекту «Трамвай на Сихів».

«Має бути погодження Кабміну. Уже зібрані усі підписи. За тиждень це питання мали б голосувати», - додав мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що у Львові вже ремонтують дороги. Зокрема, сьогодні на проспекті Свободи встановлювали каналізаціні колодязі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.