Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ogo.ua

Середа, 10 квітня 2013, 15:12

На проспекті Свободи запрацює Великодня майстерня

У межах щорічного заходу «Великодній ярмарок у Львові» буде  встановлено «Великодню майстерню»

 Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Це буде автономне «містечко майстрів», яке буде територіально і візуально виокремлювати сектори ярмарку, а саме гастрономічний і територію для розважальних програм», – зазначають організатори заходу.

Серед вже запрошених митців є художники-писанкарі Оксана Наконечна та Олеся Токарська, відзначені багатьма нагородами, гончарське ремесло представлятиме молодий хлопець Сергій Столярчук, напрямок виготовлення іграшок з глини і малярство представлятиме Ольга Бердник. Також, на заході буде представлене малярство та окремим напрямком вітраж. Організатори мають за мету представити різнобічні сучасні і автентичні напрямки народних ремесел, популяризувати українську культуру.

«Майстри з превеликим задоволенням проведуть майстер-класи, тож усі гості Ярмарку матимуть можливість за допомогою досвіду майстрів розмалювати писанку, або власноруч зробити глиняний горщик. Також по буднях будуть проводитися майстер-класи для дітей за участі різноманітних гуртків Львова», – додають організатори заходу.

Майстер-класи будуть 27, 28 квітня, 9,10,11,12 травня і 18, 19 травня. Час роботи Великодньої майстерні - з 12:00 до 19:00 год у святкові дні та з 14:00 до 18:00 год по буднях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.