Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

ukr.obozrevatel.com

Четвер, 11 квітня 2013, 11:15

Депутати Львівської облради знову не дійшли згоди щодо звітування Шемчука

Під час внесення змін до порядку денного сьогоднішнього, 11 квітня, засідання сесії Львівської облради, депутати знову сперечались щодо звітування голови Львівської ОДА Віктора Шемчука щодо трьох питань.

 

Про це із засідання сесії Львівської облради інформує кореспондент Варіантів.

На початку засідання виступив голова бюджетної комісії Львівської облради Ярослав Качмарик, який, серед іншого, запропонував внести до порядку денного сесії питання про звіт про програму соціально-економічного розвитку Львівщини на 2012 рік, про виконання бюджету Львівщини у 2012 році та про підписання угоди про співпрацю між Львівською облрадою та Кабміном.

Депутат від НРУ Олександр Ганущин запропонував, аби у всіх трьох питаннях доповідачем був голова Львівської ОДА Віктор Шемчук.

Депутати почергово голосували за пропозиції Ганущина щодо трьох питань. При цьому Качмарик зазначав, що не сумнівається, що Шемчук готовий звітувати по цих питаннях. Утім він додав, що, якщо депутати хочуть прослухати професійний звіт, зокрема щодо бюджету, то їм слід заслухати директора департаменту економіки Львівської ОДА Дениса Шмигаля та голову ДПА у Львівській області Віталія Пекарчука.

Відтак, депутати підтримали пропозицію Ганущина про те, що Шемчук має доповідати лише про виконання програми соціально-економічного розвитку Львівщини за 2012 рік.

Нагадаємо, через три вищезгадані питання минулого сесійного засідання Львівська облрада так і не дійшла до розгляду питань порядку денного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.