Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

www.openlviv.net

Четвер, 10 травня 2012, 17:00

Hyundai пройшов випробування на Львівській залізниці

7 та 8 травня відбулося випробування нового міжрегіонального електропоїзда Hyundai на напрямку Київ – Львів – Київ. Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Новий електропоїзд у Львові оглянули начальник ДТГО «Львівська залізниця» Богдан Піх та голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

«У напрямку Львів – Київ і зворотньо потяги відправлятимуться тричі на день. Вони мають два класи вагонів, оснащені за сучасними технологіями та пристосовані для людей з особливими потребами», – зазначив Богдан Піх.

У складі потяга дев'ять вагонів, з них три – першого класу та шість – другого. Загальна пасажиромісткість – 586 місць.

Крім того, у потязі є бар, у салоні працюють кондиціонери та засоби комунікації, є сучасні санвузли. Відстань зі столиці до Львова електропоїзд долатиме за п'ять годин.

Електропоїзди Hyundai розраховані на перевезення пасажирів зі швидкістю до 160 км/год. Оскільки вони двосистемні, то зможуть курсувати на ділянках як зі змінним, так і з постійним струмом. Очікується, що у першу рейсову поїздку вони вирушать уже 27 травня, із введенням у дію нового графіка руху поїздів на 2012-2013 роки.

Нагадаємо, Укрзалізниця у рамках впровадження в Україні прискореного залізничного руху придбала у Hyundai Corporation (Корея) 10 нових двосистемних міжрегіональних електропоїздів. Перші потяги курсуватимуть між містами, які цьогоріч приймають Євро-2012.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.