Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

ua-ekonomist.com

П'ятниця, 12 квітня 2013, 13:11

Дрогобицького податківця впіймали на хабарі

Співробітники Управління СБУ склали протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення стосовно капітана Дрогобицької податкової міліції.

 

Про це повідомляє прес-служба Служби Безпеки України.

Наприкінці січня у Дрогобичі оперативники СБУ затримали податківця «на гарячому» під час отримання від громадянина України 300 доларів США.

Правоохоронець вимагав незаконну винагороду за вирішення питання стосовно непритягнення мешканця Львівщини до відповідальності за реалізацію продуктів харчування іноземного виробництва з порушенням податкового законодавства та сприяння у подальшій підприємницькій діяльності.  

Львівським апеляційним судом після розгляду матеріалів про корупцію, скерованих УСБУ у Львівській області, уже колишнього співробітника ДПС України визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-2 (порушення обмежень щодо використання службового становища) КУпАП та накладено на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу з конфіскацією незаконно одержаних грошових коштів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.