Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.gp.gov.ua

Четвер, 10 травня 2012, 18:11

Кабмін затвердив нову форму посвідчень для працівників прокуратури

Кабінет міністрів сьогодні затвердив нове положення про службове посвідчення працівника прокуратури та його зразок. Про це опвідомила прес-служба Мінюсту.  

З метою усунення можливостей підробки та неправомірного використання службового посвідчення працівника прокуратури Кабінет Міністрів ухвалив рішення щодо виготовлення бланків нового посвідчення із застосуванням сучасних технологій захисту.

Протягом 2012 року працівники прокуратури отримають нові посвідчення, виготовлені за допомогою сучасних технологій захисту. 

Виготовлення нових посвідчень буде здійснене в межах бюджетних асигнувань на 2012 рік, що призначалися для виготовлення посвідчень працівникам прокуратури.

Як повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович, проект постанови був розроблений Міністерством юстиції з огляду на застарілість попереднього положення про службове посвідчення працівника прокуратури. Опис старого посвідчення був затверджений Постановою Президії Верховної Ради України понад 20 років тому, ще у грудні 1991 року, та не відповідав сучасним вимогам, які висуваються до захисту документів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.