Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Понеділок, 15 квітня 2013, 14:44

НРУ і УНП поговорять про об’єднання на з’їзді у травні

Народний рух України та Українська народна партія ведуть перемовини про об’єднання, яке обговорять на з’їзді НРУ у травні цього року.

Про це сьогодні, 15 квітня, Варіантам розповів голова Львівської крайової організації НРУ Андрій Корнат.

"Ми намагаємось зробити все для об’єднання Української народної партії та НРУ. І на з’їзді у травні обговорюватимуться речі, які стосуються саме цього об’єднавчого процесу", - сказав Корнат.

Він додав, що Львівська крайова організація НРУ делегувала свої повноваження в цьому питанні керівництву партії Народного руху України, зокрема, Василю Куйбіді.

Голова НРУ Василь Куйбіда в коментарі Варіантам зазначив, що рішення про модернізацію партії було прийняте на з’їзді НРУ, який відбувся 15 грудня.

"Були відповідні заклики і звернення до всіх національно-демократичних сил консолідуватись, адже НРУ вважає, що перемогти цю окупаційну владу можна лише об’єднавшись разом - і політичним партіям, які є в парламенті, і позапарламентським політичним силам і громадським організаціям", - сказав Куйбіда.

Він додав вже більше місяця спеціальні групи працюють щодо внесення змін і до програми, і до статуту партії.

"Ми закликатимемо всіх об’єднатись і знайти механізми своєї відповідальності, а також зайняти своє місце в боротьбі за відновлення національної держави. Бо з таким закликом ми звертались і на попередньому з’їзді також і до тих політиків, які вийшли з НРУ, або припинили активно працювати в ньому - аби вони поверталися до наших лав чи відновлювали свою активну діяльність - сьогодні це конче потрібно для України", - сказав Куйбіда.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.