Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

odtrk.if.ua

Вівторок, 16 квітня 2013, 12:59

До Львова приїдуть військові з Канади, Польщі та Литви

У вересні 2013-го відбудеться багатонаціональне навчання "Кленова арка-2013", у якому візьмуть участь більше 40 представників Збройних Сил України, а також військових відомств Канади, Польщі та Литовської Республіки.

 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Основними завданнями “Кленової арки–2013” стануть підготовка штабу багатонаціонального батальйону та особового складу підрозділів до проведення операцій з підтримання миру в умовах міста.

Зокрема, військові інструктори Збройних сил Канади навчатимуть українських, польських та литовських військовослужбовців діям у різних ситуаціях під час конвоювання та здійснення патрулювання, виявляти та знешкоджувати саморобні вибухові пристрої, а також протидіяти супротивнику в міських умовах.

Проведення навчань серії “Кленова арка” може стати важливим етапом у створенні литовсько-польсько-української бригади.

Наміри про це раніше були озвучені сторонами. У разі підписання відповідних угод це миротворче з’єднання буде виконувати завдання із підтримки миру у тих куточках нашої планети, де в цьому буде потреба, та згідно з міжурядовими рішеннями країн-учасниць.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.