Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

tatar-inform.ru

Вівторок, 16 квітня 2013, 14:44

У Львові викрили наркопритон

Працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області спільно з оперативниками сектору БНОН Львівського міського управління припинили діяльність ще одного наркотичного «кубла».

 

Про це повідомила прес-служба УБНОН ГУМВС України у Львівській області. 

«Працівники СБНОН ЛМУ отримали оперативну інформацію про те, що в одній із квартир, що у Личаківському районі міста Львова, місцевий мешканець 1979 року народження організував притон для незаконного вживання та виготовлення наркотичних засобів», - розповів Олексій Душейко, очільник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області.

У ході перевірки отриманої інформації було встановлено, що зазначену квартиру постійно відвідують наркозалежні особи і вживають там наркотичні засоби.

Після отримання ухвали Галицького районного суду м. Львова на проведення обшуків за зазначеною адресою правоохоронці виявили значну кількість наркотичного засобу - марихуани, яка була вже розфасована по пакетах і готова для продажу, електронні ваги та інше знаряддя злочинного промислу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Вилучені речовини і предмети скеровано до НДЕКЦ для проведення експертизи. Проводиться подальша перевірка.

Нагадаємо, у березні було затримано львів'янина, який виготовляв наркотики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.