Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

auto.obozrevatel.com

Вівторок, 16 квітня 2013, 16:18

Комісія Задорожного звинувачує Львівську ОДА в нав’язуванні власної дорожної програми

Комісія з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради закидає Львівській ОДА нав’язування власного проекту Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік.

Про це сьогодні, під час засідання профільної комісії заявив голова комісії Михайло Задорожний, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Задорожного, 22 березня на своєму засіданні комісія затвердила правки до проекту програми і спрямувала його на візування до Львівської ОДА, однак та повернула свій проект, без врахування необхідних правок.

Задорожний, зокрема, висловив претензії до присутнього на засіданні заступника начальника управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА Віктора Чайка.

При цьому заступник голови Львівської облради Валерій П’ятак попросив Чайка і Задорожного не тратити енергію на розмови, а швидше виставити на сайт облради проект програми, інакше його не зможуть включити до переліку питань порядку денного сесії. Остання має відбутись 25 квітня.

Відтак представники Львівської ОДА пообіцяли вже завтра, 16 квітня, затвердити проект програми з поправками дорожної комісії.

Нагадаємо, раніше Михайло Дорожний заявляв, що субвенція з державного бюджету на будівництво, реконструкцію та ремонт доріг комунальної власності у Львівській області розподілена Львівською ОДА несправедливо і не відображає реальної ситуації.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.