Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

vk.com

Вівторок, 16 квітня 2013, 16:57

Мешканці села на Дрогобиччині щодня ризикують життям через відсутність залізничного переходу

Мешканці села Добрівляни Дрогобицького району не можуть нормально проводити похорони, ризикують життям дітей та стикаються з високою ймовірністю небезпеки пожеж через відсутній перехід через залізничну колію в селі.

Про це йдеться в зверненні Добрівлянської сільської ради, яке сьогодні, 16 квітня, розглядалось на засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

За словами присутнього на засіданні священика із села, перехід в Добрівлянах був закритий у 1970 році, і з того часу селяни постійно наражають себе на небезпеку та змушені терпіти спричинені ним незручності.

"Батьки погрожують не відпускати своїх дітей в школу, бо село розділене залізницею на дві частини і маленькі діти щодня переходять дорогу прямо через колію", - сказав священик.

На це представники Укрзалізниці, що брали участь на засіданні повідомили, що не проти будівництва переходу, однак це вимагає певної процедури.

Вони наголосили, що вже наступного тижня відбудеться виїзд спеціальної комісії в Добрівляни, яка огляне старий перехід і визначиться з необхідністю будівництва. До складу комісії ввійдуть як представники Укрзалізниці, так і органів місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.