Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

vidomosti-ua.com

П'ятниця, 11 травня 2012, 10:12

Кір знову наступає на Львівщину: зареєстровано 12 випадків

За останню добу на Львівщині зареєстровано 12 випадків підозри захворювання на кір. Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

Найбільша кількість випадків зареєстровано на території західної України – 60, тоді як по всій країні зареєстровано 74 випадки підозри захворювання на кір. У Львівській області зареєстровано 12 хворих, у Закарпатській – 24, у Тернопільській – 12, у Волинській – 6, у Івано-Франківській – 6.

За оперативними та статистичними даними Держсанепідслужби України, з початку поточного року станом на 10 травня 2012 року на адміністративних територіях країни зареєстровано 9173 випадки захворювання на кір.

Питання знаходиться на контролі Держсанепідслужби України.

Протиепідемічні заходи в регіонах, де спостерігається підвищення рівня захворюваності на кір, проводяться в повному обсязі відповідно до наказу МОЗ України від 17.05.05 № 188 «Про затвердження Інструкції щодо організації епідеміологічного нагляду за кором».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.