Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

bfm.ru

Вівторок, 16 квітня 2013, 17:34

Мешканці сіл Львівщини масово скаржаться на погане траснпортне обслуговування

Голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради Михайло Задорожний пригрозив, що ставитиме питання про звільнення заступника начальника управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА Віктора Чайка, якщо в області не вирішуватимуться завдання транспортного обслуговування сіл.

Про це він заявив під час засідання комісії сьогодні, 16 квітня, інформує кореспонднет Варіантів.

Задорожний також зазначив, що на наступне (яке відбудеться після 25 квітня) засідання сесії Львівської облради, виноситиме питання про стан транспортного обслуговування в області.

Зокрема, голова постійної комісії дорікнув Чайку тим, що досі не вирішене питання щодо відновлення міжміських пасажриських перевезень у населених пунктах Оглядів, Опліцько та Монастирок-Оглядівський Радехівського району. Щодо його вирішення до комісії навіть звернулася народний депутат Ірина Сех.

Окрім цього питання, в порядку денному цьогоднішнього засідання постійної комісії ще п’ять питань стосувались вирішення проблем транспортного обслуговування сіл Львівщини.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.