Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

bkagarlitsky.livejournal.com

Вівторок, 16 квітня 2013, 17:59

Львівська облрада звернеться до МВС та Мін’юсту щодо обшуку громадян

Постійна комісія з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської обласної ради повторно розглянула та підтримала проект рішення сесії Львівської облради з приводу звернення до Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства юстиції щодо необхідності перегляду правових актів, які регламентують огляд речей громадян та їх обшук.

Відповідне рішення було ухвалено під час засідання постійної комісії сьогодні, 16 квітня, інформує кореспондент Варіантів.

Ініціатором звернення є голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту облради Михайло Барбара. Він наголосив, що безпідставні обшуки та огляд речей громадян, які здійснюються міліцією, не відповідають українському законодавству.

Відтак ініціативу Барбари залишилось підтримати керуючому справами Львівської облради Євгену Захаревичу, а після цього питання буде включено до порядку денного сесії облради.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.