Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

4vlada.com

П'ятниця, 11 травня 2012, 10:25

16 рейдів інтерактивними клубами провели у Львові

Упродовж квітня у Львові проведено 16 рейдів інтерактивними клубами. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У Львові триває боротьба з гральним бізнесом. За результатами проведених перевірок спільно з представниками правоохоронних органів вилучено 19 системних блоків.

За результатами рейдів, у Сихівському районі вилучено 17 системних блоків, а у Личаківському – 2 системних блоки, – повідомили в управлінні економіки Львівської міськради.

Крім того, упродовж квітня у Галицькому, Залізничному та Франківському районах було проведено по 2 рейди, у Личаківському та Шевченківському – по 3 рейди, а у Сихівському – 4 таких перевірки.

Нагадаємо, 3 листопада 2011 року на сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу, відповідно до якої, виконавчі органи міської влади проводять контроль за всіма закладами, де здійснюється гральний бізнес: інтерактивними клубами, Інтернет-кафе, комп'ютерними клубами та Інтернет-клубами.

Заборона грального бізнесу діє в Україні із 15 травня 2009 року, після прийняття Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». В Україні зайняття гральним бізнесом карається штрафом від десяти до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ті ж дії, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за зайняття гральним бізнесом, караються обмеженням волі на строк до п'яти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.