Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

realty.obozrevatel.com

Середа, 17 квітня 2013, 14:20

На Львівщині викрито земельну аферу на 470 тис грн

На Львівщині співробітники СБУ викрили факт зловживання службовим становищем у сфері земельних відносин посадовими особами Лозинської сільської ради Яворівського району та однієї з приватних земельних структур Львівщини.

 

Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області

Посадових осіб сільради підозрюють у тому, що вони, підробивши документи та надавши завідомо неправдиві відомості, незаконно вилучили земельну ділянку площею 1,25 гектара в селі Дубровиця Яворівського району, яка належить базі відпочинку Львівського локомотиворемонтного заводу. 

У подальшому цю земельну ділянку безкоштовно надали фізичній особі у приватну власність під забудову. За експертної оцінки вартість вказаної земельної ділянки становить 470 тис. грн.

У березні розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Санкція цих статей передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до шести років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років. Слідство триває. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.