Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

easy-make-up.blogspot.com

Середа, 17 квітня 2013, 14:45

Депутати Львівської облради ігнорували семінар "Шеврону"

Депутати Львівської облради отримали зауваження під час проведення інформаційно-роз'яснювального семінару на тему: "Виробництво природного газу зі сланцевих порід у Львівській області" через голосні розмови.

Семінар проходив в приміщенні Львівської облради сьогодні, 17 квітня, інформує кореспондент Варіантів.

Під час виступу головного геолога "Шеврону" Габріеля Грімальді, професор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу професор Олександр Петровський зробив зауваження депутатам Львівської облради, які голосно розмовляли. Він попросив депутатів не заважати роботі лектора та перекладача.

Окрім цього, кілька депутатів від ВО "Свобода" покинули семінар, посидівши на ньому близько години.

Голова Львівської облради Петро Колодій залишив семінар практично відразу після свого привітального слова. У ньому він зазначав, що перемовини із “Шевроном” значно утруднюються через відсутність в облради проекту угоди про співпрацю із "Шевроном".

Нагадаємо, ще вже восьмий інформаційно-роз'яснювальний семінар, який компанія "Шеврон" проводить на території України. Раніше вона провела 4 зустрічі в районах Івано-Франківщини та Львівщини. Останні супроводжувались акціями протесту місцевого населення та представників ВО "Свобода".

Раніше Львівська облрада висловлювалась категорично проти видобутку сланцевого газу на території Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.