Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

easycom.com.ua

Середа, 17 квітня 2013, 15:35

Львівська школа отримає комп’ютерну техніку вартістю майже мільйон гривень

Львівська школа №18 обрана пілотною у впровадженні національного проекту  «Відкритий світ», відтак, наступного тижня школа повинна отримати на майже 1 млн грн електронного та комп’ютерного обладнання.

 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

Вихованці  школи №18 щороку стають призерами та переможцями  ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики та інформаційних  технологій.

Учні також розробляли сайт школи, який визнано кращим на районному, - йдеться у повідомленні ЛМР.

“Вчора нам повідомили, що вже наступного тижня у школу  привезуть обладнання. Йдеться про 60 планшетів, 10 ноутбуків, 5 мультимедійних проекторів, 3 інтерактивні дошки, тощо», - розповів директор СЗШ №18 м. Львова Олег Мохнацький.

Довідка :

Національний проект «Відкритий світ» — створення інформаційно-комунікаційної освітньої мережі національного рівня на базі технологій радіозв'язку четвертого покоління.

Передбачено технічне забезпечення шкіл для використання електронних освітніх ресурсів. Протокольним рішенням Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року №82 виділено 65 млн. грн. на фінансування цих заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.