Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

file.liga.net

Четвер, 18 квітня 2013, 10:31

Син Януковича задекларував 580 млн. грн. доходів

Згідно з декларацією про доходи сина президента Олександра Януковича, у 2012 році він отримав 579 232,2 тис. грн. доходів.

 

Про це повідомляє  Департамент зі зв'язків із громадськістю "МАКО ХОЛДИНГ".

При цьому Олександр Янукович у минулому році сплатив до Держбюджету майже 30 млн. грн. податку з доходів фізичних осіб.

У прес-службі підприємства зауважують, що цю суму Янукович сплатив як фізична особа і при цьому не йдеться про додатково сплачені  підприємствами Групи "МАКО" кошти за аналогічний період. 

Послуги з підготовки річної декларації про майновий стан і доходи Януковича-молодшого, згідно з повідомленням, виконала компанія ТОВ "Прайсуотерхаускуперс".

Це ж підприємство здійснило розрахунки податкового зобов'язання і підготувало власний звіт про відповідність даних із декларації українському податковому законодавству.

Вона ж здійснила розрахунки податкового зобов'язання й підготувала власний звіт про відповідність зазначених у декларації даних українському податковому законодавству.

При цьому в повідомленні немає ніякої інформації про рухоме й нерухоме майно Януковича-молодшого, а також про його рахунки.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.