Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

Четвер, 18 квітня 2013, 11:28

Посол франції привіз до Львова потенційних інвесторів (ФОТО)

Сьогодні мер Львова Андрій Садовий та надзвичайний та повноважний посол Франції в Україні Ален Ремі обговорили можливості розвитку французького бізнесу у Львові.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як зазначив Ален Ремі, у Львові сприятливий клімат для розвитку бізнесу, тому французькі підприємці створюватимуть додаткові місця для львів’ян.

“Сьогодні я є з бізнес місією у Львові. Зі мною приїхали 12 представників бізнес компаній, які мають намір розвиватися тут у місті, зокрема робити свій внесок у розвиток міста”, - сказав Ален Ремі.

Наразі невідомо в якому напрямку іноземні інвестори розвиватимуть бізнес у Львові, але вже йдуть переговори стосовно інвестицій до Львова.

“Зараз тривають дискусії, обговорення, я думаю по результатах цих розмов будуть потім приватні візити французьких інвесторів і зможемо конкретизувати той чи інший напрямок”.

Крім того, Ален Ремі повідомив, що компанія “Ашан” планує відкрити ще один магазин на території Львова, що забезпечить мінімум 400 додаткових робочих місць.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.