Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Четвер, 18 квітня 2013, 12:18

Найкращий стрілець світу провів у Львові майстер-клас зі стрільби

Найкращий стрілець України та світу, Олімпійський чемпіон з кульової стрільби на Олімпійських іграх у Пекіні 2008 року Олександр Петрів провів Олімпійську зустріч із львівською молоддю та показав майстер-клас із кульової стрільби у Музеї олімпійської слави на території ТВК «Південний». Зустріч з відомим спортсменом пройшла у форматі його діалогу з молоддю та львів’янами, які цікавляться спортом.

Про це повідомив прес-центр ТВК "Південний".

Як розповіла координатор проекту «Олімпійські зустрічі», директор спорткомплексу «Грація» Ганна Лащук, під час зустрічі найкращий стрілець світу не тільки розповів присутнім власну життєву історію про досягнення спортивної мети, але й згадав власні поразки та перемоги, перепони на шляху до спортивної слави, дав поради молоді про те, як потрібно працювати над собою, аби досягти бажаного. Гість також відповів на запитання присутніх і провів автографсесію та фотосесію із учасниками зустрічі  

«Для дітей «Олімпійські зустрічі» - це можливість на власні очі побачити і порозмовляти зі справжніми легендами світового спорту, почути їх історії успіху та поради для власної самореалізації. Ми вже організували зустрічі з Олімпійським чемпіоном зі спортивної гімнастики Богданом Макуцом, Олександром Петрівим, попереду зустріч з найсильнішими богатирями світу та боксером Андрієм Котельником», - розповіла Ганна Лащук.

Зокрема, наприкінці квітня відбудеться зустріч з Чемпіоном світу з боксу, Олімпійським чемпіоном Андрієм Котельником, а на початку травня львів’яни зможуть зустрітися і порозмовляти зі справжніми богатирями - Василем Вірастюком, Сергієм Конюшком та Володимиром Рекшею.

Нагадаємо, соціальний проект «Олімпійські зустрічі» стартував на «Південному» наприкінці березня за підтримки Відділення національного олімпійського комітету у Львівській області та інформаційної підтримки телеканалу ZIK. Мета проекту – популяризація спорту та здорового способу життя серед молоді Львівської області; знайомство зі спортсменами, які прославили Львів та Україну у світі; допомога молодим людям у самореалізації та досягненні власної мети. Захід проходить за сприяння Петра Писарчука.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.