Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ukr.obozrevatel.com

Четвер, 18 квітня 2013, 12:38

У Львові затримали міліціонерів, причетних до незаконного обігу наркотиків

У Львові правоохоронці викрили протиправну діяльність групи осіб, до складу якої входили працівники одного з райвідділів ГУ МВСУ у Львівській області, які підозрюються у організації збуту наркотичних засобів.

 

Про це повідомив прес-центр Служби Безпеки України.

17 квітня ц.р. у центрі міста, у рамках відкритого прокуратурою кримінального провадження, оперативники затримали «на гарячому» чотирьох міліціонерів, а також їхнього спільника - місцевого мешканця під час вимагання 49 тис. гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності осіб, які купували наркотичні засоби.

Стосовно правопорушників відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.3 ст.364 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наразі усім затриманим обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.