Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

map.lviv.ua

Четвер, 18 квітня 2013, 13:30

У Львівській ОДА визначать найкращий логотип до 200-річчя народження Шевченка

З 29 березня до 14 травня 2013 року Міністерство культури України проводить Всеукраїнський відкритий конкурс на кращий ескіз логотипа з відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка.

Про це Варіанти повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Як інформують у департаменті з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей ОДА, логотип, який буде визнаний кращим, використовуватиметься в оформленні документації, виданні поліграфічної й інформаційної продукції (афіші, буклети, програми, банери тощо), оформленні мистецьких заходів (концертів, вистав, виставок, конференцій тощо) під час святкування зазначеного ювілею в Україні та за її межами.

У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі. Критеріями відбору ескізів логотипа є позитивне сприйняття урочистих заходів, присвячених 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка, втілене графічними засобами, оригінальність, асоціативність з його особистістю та ювілейною датою, функціональність, лаконічність.

Для учасників конкурсу передбачено три премії: І премія – 30,0 тис. грн., ІІ премія – 20,0 тис. грн., ІІІ премія – 15,0 тис. грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.