Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

unian.ua

Четвер, 18 квітня 2013, 14:39

Наступного тижня можливі заморозки - Кульбіда

Із початком наступного тижня мешканці більшості регіонів України і Львівщини, зокрема, мають бути готовими до похолодання,  і навіть до заморозків.

Про це розповів директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

"Зміну погодних умов можна чекати протягом 22-23 квітня, коли на територію України надійде більш прохолодне повітря з півночі і відбудеться суттєве зниження температури. Навіть у повітрі ймовірні заморозки до 0-3 градусів", - прогнозує Кульбіда.

Він уточнив, що це стосуватиметься західних, східних і центральних областей України: "Зниження температури повітря буде достатньо відчутним: від 17-22 градусів до 9-14 градусів тепла. Дещо вища температура в цей час буде спостерігатися на півдні України. Але також - не набагато".

Зупинився директор Укргідрометцентру і на прогнозах погоди у найближчі дні. "В Україні до кінця нинішнього тижня в основному збережеться погода без опадів і з достатньо високою температурою, яка в денні години сягатиме 17-22 градусів практично на всій території країни", - відзначив він.

За матеріалами: Укрінформ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.