Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

tsn.ua

П'ятниця, 19 квітня 2013, 14:01

Залізничники засіяли 5,5 гектарів газонів до “Дня довкілля”

20 квітня на  території усіх підприємств та  відокремлених підрозділів Львівської  залізниці відбудеться передвеликодня  толока до «Дня довкілля», але залізничники ще до загальноміської толоки виконували роботи  до “озелененню” міста.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Такий «День довкілля» уже став традиційним для магістралі, а участь у природоохоронних заходах – справою звичною для кожного залізничника. У рамках Дня довкілля проведуть акції «Посади дерево» та «Україна без сміття».

Працюватимуть залізничники не лише 20 квітня. Перший етап підготовки до Великодня уже завершився – упродовж першої декади місяця працівники магістралі прибрали територію підприємств загальною площею понад 90 га, ліквідували 43 несанкціонованих сміттєзвалища, висадили два десятки дерев та кущів, упорядкували квітники та клумби, засіяли газони на площі понад 5,5 га.

У цих роботах уже взяли участь 6,5 тисяч залізничників Львівської магістралі.

У сам День довкілля залізничники запланували виконати комплекс робіт для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою. На своїх підприємствах та прилеглих територіях працівники проведуть прибирання та очистку джерел, облаштують та оновлять пам’ятники та обеліски, збиратимуть та вивозитимуть сміття.

Нагадаємо, що завтра до загальноміської толоки залучаться 6 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.