Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

gazetavv.com

П'ятниця, 19 квітня 2013, 14:42

На Львівщині таки зняли щити з рекламою Митного союзу

Через звернення Львівської обради в області розпорядилися зняти біл-борди з рекламою щодо інтеграції України в Митний союз.

 

Про це із засідання постійної комісії з питань контролю та ефективності виконання державних і обласних програм облради інформує кореспондент Варіантів

Нагадаємо, депутати Львівської облради звернулися до Генеральної прокуратури України, СБУ, прокуратури Львівщини та до Інспекції з питань захисту споживачів у Львівській області, аби перевірити законність розміщення щитів із рекламою Митного союзу.

Зокрема у запиті депутатів облради зазначалося, що "реклама такого змісту створює реальну загрозу суверенітету України" та "спрямовама на загострення міжрегіонального протистояння".

Даних про заборону подібної реклами немає, однак органи, до яких зверталися депутати, оперативно відреагували на запит і такі біл-борди були швидко демонтовані.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.