Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Батьківщина

tsn.ua

П'ятниця, 19 квітня 2013, 16:34

Яценюк і компанія створять нову "Батьківщину"

8 травня один з опозиційних лідерівї Арсеній Яценюк має оприлюднити інформацію про об'єднання усіх партій, учасники яких балотувалися до парламентських виборах в якості кандидатів від "Батьківщини". Нова партія називатиметься Об'єднана партія Батьківщина.

 

Дані про створення оновленої партії було підтверджено відразу кількома членами фракції Батьківщина, серед яких: Кужель, Бригинець та Павловський. А один з наближених соратників Яценюка повідомив на умовах анонімності, що лідером оновленої партії стане Юлія Тимошенко, Яценюк очолюватиме раду об'єднання, а Турчинов - виконавчий комітет.

Після офіційного оголошення щодо створення нової партії розпочинатиметься процес формування її на місцях. У всіх регіонах країни відбудуться партійні конференції, де оберуть керівників місцевих осередків.

За словами нардепа Андрія Павловського, учасники усіх союзних Батьківщині партій, таких як -  "Фронт змін" Яценюка, "Народний Рух України" Тарасюка, "Народна самооборона" Юрія Луценка, "Реформи і порядок" Соболєва, "За Україну!" Кириленка, "Громадянська позиція" Гриценка - будуть змушені скласти теперішні партквитки.

Нагадаємо, нещодавно фракцію "Батьківщини" у парламенті покинули четверо народних депутатів.

Джерело: Форбс

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.