Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

ipress.ua

П'ятниця, 19 квітня 2013, 17:36

"Свободівець" покепкував з регіоналів у Раді

Нардеп від "Свободи" Юрій Михальчишин з трибуни запитував: «Хто ви є?». І оскільки «регіонали» постійно скандували «фашисти», то складалося враження, що вони відповідають на його питання.

Під час обговорення питання щодо відставки уряду член фракції ВО “Свобода” Юрій Михальчишин, вийшовши на трибуну парламенту, звернувся до депутатів фракції Партії регіонів, які в цей час кричали «фашисти» .

Як відомо, саме такими вигуками фракція ПР супроводжує всі виступи депутатів із фракції «Свобода», а ті в свою чергу кричать «українська», коли хтось виступає російською мовою.

Зокрема, Ю.Михальчишин з трибуни ставив запитання: «Хто ви є?» або «Ким є нинішній уряд?». А оскільки «регіонали» весь час скандували «фашисти», то складалося враження, що вони відповідають на його запитання.

Також сьогодні на засіданні виступив нардеп О. Ляшко, який пародіював українську мову Азарова. Рибак наказав виключити йому мікрофон.

Джерело: УНІАН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.