Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

image.tsn.ua

П'ятниця, 11 травня 2012, 13:03

Прокуратура Львівщини перевіряє обставини вчорашньої аварії на залізниці

Прокуратура Львівської області перевіряє обставини аварії, яка сталася вчора за участю вантажівки, на залізничному перегоні Стрий – Ходорів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська міжрайонна транспортна прокуратура проводить перевірку усіх обставин ДТП у порядку ст. 97 КПК України. Її хід перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

Під час огляду місця події встановлено, що залізничний переїзд, на якому трапилась аварія, обладнаний справною звуковою та світловою сигналізацією. Крім того, на обох напрямках автодороги перед переїздом встановлено знак «Стоп». Однак, як з'ясувалося, усі ці заходи, передбачені для безпеки руху на залізниці, водій вантажівки проігнорував.

Попри заборонний сигнал світлової сигналізації та попереджувальний звуковий сигнал локомотива, автомобіль виїхав на залізничний переїзд, відтак й зіткнувся з електропотягом.

Нагадаємо, вчора, 10 травня, на залізничному перегоні Стрий-Ходорів трапилося ДТП – електропотяг зіткнувся із вантажівкою. Внаслідок зіткнення перший вагон поїзда зійшов з рейок. На щастя, ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.