Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

sibdepo.ru

Понеділок, 22 квітня 2013, 15:46

Кубок Європи з автомодельного спорту відбудеться на Львівщині

26 квітня у Стрию розпочнеться кубок Європи та кубок України з автомодельного спорту (радіокерова моделі). Змагання триватимуть до 28 квітня.

 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Головний суддя змагань – суддя національної категорії Ірина Борщ (м. Стрий).

У змаганні європейського рівня візьмуть участь понад 50 спортсменів (93 автомоделі) – які представлятимуть збірні команди Білорусії, Естонії, Литви, Німеччини, Республіки Польщі, Російської Федерації, Угорщини, Швейцарії та України.

Паралельно змагатимуться за Кубок України спортсмени з Вінницької, Дніпропетровської, Луганської, Черкаської та Львівської областей.

У складі збірної Львівщини у кубку України візьмуть участь 11 спортсменів зі Львова, Стрия та Дрогобича: Сергій Ковальчук, Валерій Атовка, Тарас Прядка, Олександр Сорока, Юрій Лисак, Ігор Сафіяник, Ігор Жидік, Олег Миджин, Андрій Сухін, Смольніков Андрій та Смольніков Володимир.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 27 квітня 2013 року о 9 годині за адресою: Львівська обл., м. Стрий, вул. Шашкевича 20-а, кордодром стадіону «Сокіл».

Програма змагань:

26.04.2013 року - офіційні тренування

27.04.2013 року - 9.00 год. урочисте відкриття змагань

                          9.30-18.00 старти автомоделей І – ІІ спроба

28.04.2013 року - 9.30-13.00 старти автомоделей ІІІ спроба

                          14.00 закриття змагань.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.