Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

volynpost.com

Понеділок, 22 квітня 2013, 18:01

Україна не буде закривати вокзали, як це зробила Польща

Закриття 2000 польських залізничних вокзалів не призведе до ускладнень для пасажирів Укрзалізниці, котрі подорожують потягом до сусідньої країни.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

«В даний час поїзди далекого прямування, що йдуть з України до Польщі, зупиняються у Варшаві. Вокзал польської столиці є важливим транспортним вузлом залізничної системи, його такі плани явно не торкнуться. Тому всі українські пасажири будуть доставлені до Польщі. Далі їхній маршрут буде визначатися зміненими можливостями польської залізниці, а також інших видів транспорту. Ми не плануємо скорочень вокзалів, ми їх навпаки будуємо і реконструюємо », - зазначили в прес-службі Укрзалізниці.

Як раніше повідомлялося на порталі Rynek Kolejowy, польський державний залізничний холдинг PKP має намір в найближчі роки скоротити кількість чинних у країні вокзалів з 2500 до 500.

За матеріалами: Подробности

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.