Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

http://milicia.lviv.ua

П'ятниця, 11 травня 2012, 14:34

19-річний юнак, хизуючись пневматичною зброєю, залишив ровесника без ока

19-річний юнак поцілив у око ровеснику гумовою кулею із пневматичного пістолета. Про це повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Пригода сталася у квітні. Двоє 19-річних приятелів, мешканців Дрогобича, зустрілися та домовились піти постріляти з пневматичного пістолета неподалік озера.

Зі собою юнаки прихопили пачку гумових кульок (100 штук). Упродовж 15 хвилин вони, чергуючись, стріляли по скляних пляшках, які там знаходили.

Повертаючись назад, хлопці зустріли ще трьох знайомих ровесників. Один з друзів вирішив пожартувати та витягнув пістолет. Прицілився, натиснув на курок та вистрелив. Поранений 19-річний хлопець схопився обома руками за око. Хтось із присутніх на вулиці викликав швидку медичну допомогу.

Потерпілий ще й досі перебуває під наглядом лікарів. Адже у результаті отриманих травм юнак втратив праве око, а дві гумові кулі застрягли у нього в голові.

Слідчі Дрогобицького міського відділу міліції порушили кримінальну справу за ст. 121 ч. 1 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове слідство триває. Підозрюваний перебуває на підписці про невиїзд.

Нагадаємо, на придбання пневматичної зброї довідка від правоохоронних органів не вимагаються. Купити пістолет-пневматику може особа, яка досягла 18-річного віку.

Скориставшись цим, юнак без перешкод став власником зброї. Пістолет він придбав в одному з магазинів Львова.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.