Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 23 квітня 2013, 13:47

У Львові уперше відбудеться Fashion-показ зачісок

12 травня «Весільний дім» на території ТВК "Південний" прийматиме Fashion-показ зачісок, візажу та манікюру від стиліста Ігоря Вільного.

 

Про це повідомили у прес-службі ТВК "Південний".

У програмі «Hair show» – вихід моделей агенції Schaslyvi Models у трьох напрямах дизайнерських зачісок: «Червона доріжка», «Весільна зачіска» та «Креатив». Захід відвідають усі повідні стилісти, візажисти та перукарі Львова та західної України.

У рамках показу глядачі не лише побачать цікаві варіанти зачісок для урочистих подій, але й взнають про найновіші тенденції у сфері дизайну зачісок та перукарського мистецтва.

Учасників показу дизайнерських зачісок також чекатиме цікава розважальна програма та неформальне спілкування із зірками шоу-бізнесу та фешн-індустрії.

Відомий львівський стиліст Ігор Вільний уже не вперше влаштовує епатажний показ. Минулого року у рамках  Lviv Fashion Week для показу колекції історичних костюмів перукар-стиліст відтворив історичні зачіски епохи Середньовіччя у стилі Ренесансу, Барокко, Ампіру, Модерну.

Цього року Ігор Вільний обіцяє здивувати як авторськими креативними зачісками, так і весільними зачісками, які відповідають найновішим тенденціям у сфері весільної моди.

«Hair show» від Ігоря Вільного розпочнеться 12 квітня о 17 годині у приміщенні "Весільного дому" на території ТВК "Південний". Захід буде приурочений усім жінкам з нагоди Дня матері та проходитиме за підтримки Петра Писарчука.

Вхід на показ зачісок – вільний.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.