Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

http://news.finance.ua/

Середа, 24 квітня 2013, 17:30

Створено карту злочинності України, Львівщина — посередині рейтингу (діаграма)

Студент-політолог Роман Мельник 14 квітня переміг у другому конкурсі-хакатоні SocialBoost: Open Data: за два дні створив електронну кримінальну карту України.

 

Про це повідомляє портал Finance.ua.

“Ми за півтора дні прописали меню і вкладки, що у майбутньому вони будуть активні. У меню обираєш рік і вид злочину — карта показує ситуацію по всіх регіонах України. Від зеленого до червоного. Тенденція така, що з заходу на схід і на південь “червоніє” карта України. Особливо лідирують по кількості злочинів Крим і Севастополь”, - розповів Роман Мельник.

Для карти Роман взяв дані з сайту МВС за попередній рік, які може скачати будь-хто.

Недолік української міліції в тому, що вона не розподіляє патрулі по місту залежно від рівня злочинності в різних районах, та й патрулів мало, розповів студент.

Варіанти у свою чергу створили карту злочинності Львівщини, яка базується на офіційних статистичних даних Львівської ОДА. Зеленим позначено найменш кримінальні райони, червоним замальовано райони, де вчинено найбільше злочинів на душу населення. Чим гарячіший колір, тим вища злочинність.

Lvivska contour zlo4yny

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.