Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Середа, 24 квітня 2013, 17:38

«Веселка» на «Південному» подарувала свято малозабезпеченим дітям Львова

Передвеликодня благодійна акція для маленьких львів’ян із багатодітних та соціально-незахищених сімей Залізничного району Львова відбулася 23 квітня у дитячому пізнавально-розважальному центрі «Веселка» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). 

 Про це повідомила прес-служба ТВК "Південний".

Понад півсотні дітей, якими опікується Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Львівської міської ради, упродовж трьох годин відпочивали у «Веселці». Аніматори дитячого центру розробили для своїх маленьких гостей спеціальну розважальну програму. Відтак дітки не лише забавлялися у казкових кімнатах, стрибали на батуті та гралися у дитячому лабіринті, але й відвідали зооцентр «Веселі звірята», почули пізнавальні історії про екзотичних тваринок та сфотографувалися із ними. Окрім цього, малюки блукали у дзеркальному лабіринті, взяли участь у грі-квесті та творчих майстер-класах.

За словами психолога міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Львівської міської ради Ольги Янківської, такі акції для дітей є надзвичайно корисними. За її словами, батьки дітей із багатодітних та соціально незахищених родин не завжди мають змогу оплати для своїх малюків відпочинок у розважальних центрах. Тому відпочинок у «Веселці» для дітей є справжнім святом, під час якого діти не лише бавляться, але й дізнаються багато цікавої та корисної інформації.

Малозабезпечені діти уже не вперше безкоштовно відпочивали у «Веселці». Такі акції для закладу є традиційними і відбуваються щомісяця. Окрім цього, у «Веселці» діє 50-відсоткова знижка дітей із багатодітних сімей. Захід проводився за сприяння Петра Писарчука.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.